סלט פטוש רימונים
החומרים:
1 כוס קרעי פוקצ'ה או פיתה שהתייבשה
1/4 כוס שמן זית ומעט לקליית הפוקצ'ה או הפיתה
1 כף גדושה סומק לירקות ו-1 כפית סומק
לפוקצ'ה או לפיתה
3 מלפפונים ירוקים צעירים, חתוכים לקוביות גדולות
4 עגבניות תמר, חתוכות לאורכן לרבעים
1/2 בצל אדום, פרוס
1 כוס עלי נענע
1 כוס עלי כוסברה
1/2 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים, קצוץ דק
מלח גס לפי הטעם
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
גרגירים מ-2 רימונים חמצמצים
אופן ההכנה:
קולים את קרעי הפוקצ'ה או הפיתה במחבת כבדה וחמה עם מעט שמן זית וכפית הסומק.
מערבבים את המלפפונים, העגבניות, הבצל והעלים הירוקים.מתבלים בפלפל החריף, כף הסומק, מלח, מיץ הלימון ורבע כוס שמן הזית.
מוסיפים את גרגירי הרימון ומערבבים.
מניחים על צלחת הגשה ומגישים.