סלט לבבות חסה, מנגו ורוטב נענע
החומרים:
לבבות חסה
3 צנוניות שטופות ופרוסות
אגס שטוף ופרוס לאורך
אפרסק שטוף ופרוס לאורך
חתיכות מנגו או אפרסמון / תאנים
קוביות מלון
נבטי חמניות
חמוציות
חתיכות קטנות של קוקוס מסוכר יבש
החומרים לרוטב:
עלי נענע
מיץ לימון
שמן זית
שום כתוש
מלח
דבש, מייפל או סילאן
אופן ההכנה:
מערבבים מיץ לימון, שמן זית ועלי נענע חתוכים, מוסיפים מלח ושום כתוש לפי הטעם וכדי לאזן את הטעמים מוסיפים גם דבש, מייפל או סילאן.
מערבבים הכול בעדינות כ-10 דקות לפני ההגשה, מוסיפים לשאר החומרים ומגישים בקערה שקופה.
הסלט רענן קליל, טעים ויפה. אפשר לשנות את הכמויות, ובלבד שהמוצרים יהיו מגוונים, הן בצבע והן בטעמים.