חייגו: 6120*

עוגת גבינה

שרה שחר – דיירת, הבית בהוד השרון.

בסיס – חומרים:
תבנית עגולה קוטר 26 ס”מ
1 כוסות קמח תופח 1/2
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1/2 כפית רום

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים לבצק ולסדר בתבנית.

גבינה – חומרים
3 מכלים (750 גרם)
גבינה לבנה 9%
3/4 כוס חלב
2 כפות קורנפלקס
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
3 חלמונים
3 חלבונים מוקצפים

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד מלבד החלבונים המוקצפים.
לשפוך את תערובת הגבינה על הבצק ולאפות 40 דקות בחום של 180 מעלות.
להוציא מהתנור כשהעוגה עדיין רועדת ולהוסיף למעלה את החלבונים המוקצפים.
לאפות כ 5- דקות עד שהקצף מזהיב מעט.

לייעוץ ראשוני ופרטים