חייגו: 6120*

מרנג שקדים ומסקרפונה

רויטל מדינה – מנהלת שירותי בריאות, הבית בתל אביב.

מרנג – חומרים:
4 חלבונים
200 גרם אבקת סוכר
30 גרם קמח
100 גרם שקדים טחונים
תמצית וניל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 180- מעלות.
להקציף חלבונים ואבקת סוכר לקצף יציב ולקפל לתוכו את שאר החומרים.
לשרטט על נייר אפייה שני עיגולים בקוטר 26 ס”מ ולצקת לכל אחד מהם את המרנג.
לאפות כ 20- דקות בחום של 180 מעלות.
לחתוך למשולשים את אחד מעיגולי המרנג בעודו חם.

קרם – חומרים:
250 גרם גבינת מסקרפונה
150 גרם שמנת מתוקה
70 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם סמיך.
לשפוך על בסיס המרנג את הקרם.

ההרכבה והקישוט:
700 גרם תותים חתוכים
150 גרם אגוזים מקורמלים
להוסיף מעל את התותים והאגוזים.
להניח מעל את משולשי המרנג החתוכים.

לייעוץ ראשוני ופרטים