קינוח מלבי מקרם קוקוס
החומרים:
½ 1 כוסות קרם קוקוס
½ כוס מים
3 כפיות סוכר
2 כפות גדושות קורנפלור מהול
ב-⅓ כוס מים קרים
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר קוקוס, מים וסוכר, כשהכול רותח מוסיפים תוך בחישה מהירה את הקורנפלור המהול בשליש כוס מים, מערבבים במטרפה עד שמסמיך ומורידים מהאש. אם נוצרים גבישים, יש לסנן ולבחוש עד שמתקבלת עיסה הומוגנית וחלקה.
מעבירים לכוסות או לקעריות הגשה ומקררים כמה שעות במקרר עד שהמלבי מתגבש, רצוי לכסות כל קערית בניילון נצמד כדי שלא ייווצר קרום. מגישים קר עם רוטב אדום בתוספת אגוזים, שקדים או בוטנים קלויים קצוצים.