אירועים ופעילויות ללא הפסקהספורט תזונה בגיל השלישי

אוזריה

הסיפור של אוזריה התחיל להתבשל כששתי נשים שוות במיוחד, אביבית פריאל אביחי, שפית מוערכת למעלה משלושים שנה בעולם הקולינריה הישראלית, ואופיר לאמי, שניהלה מסעדות ופעילה בעולם הקולינריה למעלה מעשרים שנה, נפגשו בטפאו...

אוזריה

מקום של אוכל טוב ושל אנשים שמחים

הסיפור של אוזריה התחיל להתבשל כששתי נשים שוות במיוחד, אביבית פריאל אביחי, שפית מוערכת למעלה משלושים שנה בעולם הקולינריה הישראלית, ואופיר לאמי, שניהלה מסעדות ופעילה בעולם הקולינריה למעלה מעשרים שנה, נפגשו בטפאו.


העבודה המשותפת והחיבור הנכון פיתחו ביניהן קשר חברי אמיץ ואת הרצון להקים מקום המתאים להן. מקום ייחודי אך מזמין, ששתיהן תרצנה לבוא ולבלות בו. ואכן, אוזריה היא מסעדה שמבוססת על אוכל איכותי, מוזיקה ים תיכונית שמחה וחזקה והרבה הרבה אלכוהול. אוזריה הוקמה כקונספט של חמארה שהדגש בו הוא האווירה, בלי גינונים מפונפנים, בלי גינדורים ונימוסים שמצדיקים ישיבה זקופה. כולם מוזמנים, בכפכפים, בגי'נס או במיטב הבגדים.

מקור השם אוזריה: מקום של אוזו ונשנושים. ביוון השכנה יש אוזריות בכל פינת רחוב. ביוונית מבטאים זאת אוזרי, כך שבארץ זוהי אדפטציה מקומית ומוצלחת לקונספט ידוע. אוזריה נפתחה בקיץ 2012, לאחר שאופיר ואביבית ביקרו ביוון והחליטו שלא להתמקד רק באוכל יווני, אלא להרחיב את התפריט ואת המוזיקה לכל אזור אגן הים התיכון.

כשאני שואלת את אופיר מי קהל היעד של המסעדה היא עונה כך: "ממש כולם, אבל תנאי אחד חייב להתקיים – השמחה." מי שמעוניין באוכל איכותי אך באווירה סולידית ושקטה, יש להניח שלא יחזור לאוזריה.

לשאלתי האם אפשר להתפרנס ממסעדנות תשובתה היא, "כן, אבל לא מתעשרים. אנחנו מכלכלות את צעדינו בחוכמה, שומרות על רמה גבוהה ואיכותית של אוכל, שירות ואירוח לאורך זמן, החבילה הכוללת את כל המרכיבים הנכונים גורמת לקהל השמח להצביע ברגליו יום יום."

החלוקה בין השותפות ברורה מאוד. אופיר אמונה על הניהול ואביבית על המאכלים. השילוב המנצח הזה מאפשר שותפות טובה לאורך זמן, ואין כמו האווירה הטובה, הקלילה והחמה שמוכיחה זאת. מדי פעם אביבית ואופיר מפתיעות את הלקוחות ומארחות שפים במתכונת של אוכל קונספט – אוכל צרפתי או איטלקי, אבל תמיד תמיד עם טוויסט מעניין ואחר.

את תפריט ערב חג ראש השנה קיבלנו באדיבותה של אביבית המציעה ארוחה קלילה וטובה לשנה החדשה.

ליד אוזריה נפתחה בת משפחה שכונתית העונה לשם נקסט דור. זה למעשה סופלאקי בר, האוכל נגזר מתפריט אוזריה, אך המוסיקה אחרת לגמרי. תוכלו להאזין שם למוסיקת ג'ז , מוסיקה שחורה ועוד.

שתי המסעדות ממוקמות בדרומה של העיר, בסמוך לשוק לוינסקי, שרק המיקום מפזר אבקת קסם על שני המקומות המופלאים האלה.

אוזריה:

א-ה מ-12:00 עד הלקוח האחרון

המטבח סגור בין 17:30 ל-18:00

נקסט דור

ב-ה מ-19:00 עד הלקוח האחרון

ביום שישי מ-12:00 עד הלקוח האחרון

שני המקומות סגורים בשבת

רחוב מטלון 44 תל אביב

טלפון: 03-5330899

מקום של אוכל טוב ושל אנשים שמחים

הסיפור של אוזריה התחיל להתבשל כששתי נשים שוות במיוחד, אביבית פריאל אביחי, שפית מוערכת למעלה משלושים שנה בעולם הקולינריה הישראלית, ואופיר לאמי, שניהלה מסעדות ופעילה בעולם הקולינריה למעלה מעשרים שנה, נפגשו בטפאו.


העבודה המשותפת והחיבור הנכון פיתחו ביניהן קשר חברי אמיץ ואת הרצון להקים מקום המתאים להן. מקום ייחודי אך מזמין, ששתיהן תרצנה לבוא ולבלות בו. ואכן, אוזריה היא מסעדה שמבוססת על אוכל איכותי, מוזיקה ים תיכונית שמחה וחזקה והרבה הרבה אלכוהול. אוזריה הוקמה כקונספט של חמארה שהדגש בו הוא האווירה, בלי גינונים מפונפנים, בלי גינדורים ונימוסים שמצדיקים ישיבה זקופה. כולם מוזמנים, בכפכפים, בגי'נס או במיטב הבגדים.

מקור השם אוזריה: מקום של אוזו ונשנושים. ביוון השכנה יש אוזריות בכל פינת רחוב. ביוונית מבטאים זאת אוזרי, כך שבארץ זוהי אדפטציה מקומית ומוצלחת לקונספט ידוע. אוזריה נפתחה בקיץ 2012, לאחר שאופיר ואביבית ביקרו ביוון והחליטו שלא להתמקד רק באוכל יווני, אלא להרחיב את התפריט ואת המוזיקה לכל אזור אגן הים התיכון.

כשאני שואלת את אופיר מי קהל היעד של המסעדה היא עונה כך: "ממש כולם, אבל תנאי אחד חייב להתקיים – השמחה." מי שמעוניין באוכל איכותי אך באווירה סולידית ושקטה, יש להניח שלא יחזור לאוזריה.

לשאלתי האם אפשר להתפרנס ממסעדנות תשובתה היא, "כן, אבל לא מתעשרים. אנחנו מכלכלות את צעדינו בחוכמה, שומרות על רמה גבוהה ואיכותית של אוכל, שירות ואירוח לאורך זמן, החבילה הכוללת את כל המרכיבים הנכונים גורמת לקהל השמח להצביע ברגליו יום יום."

החלוקה בין השותפות ברורה מאוד. אופיר אמונה על הניהול ואביבית על המאכלים. השילוב המנצח הזה מאפשר שותפות טובה לאורך זמן, ואין כמו האווירה הטובה, הקלילה והחמה שמוכיחה זאת. מדי פעם אביבית ואופיר מפתיעות את הלקוחות ומארחות שפים במתכונת של אוכל קונספט – אוכל צרפתי או איטלקי, אבל תמיד תמיד עם טוויסט מעניין ואחר.

את תפריט ערב חג ראש השנה קיבלנו באדיבותה של אביבית המציעה ארוחה קלילה וטובה לשנה החדשה.

ליד אוזריה נפתחה בת משפחה שכונתית העונה לשם נקסט דור. זה למעשה סופלאקי בר, האוכל נגזר מתפריט אוזריה, אך המוסיקה אחרת לגמרי. תוכלו להאזין שם למוסיקת ג'ז , מוסיקה שחורה ועוד.

שתי המסעדות ממוקמות בדרומה של העיר, בסמוך לשוק לוינסקי, שרק המיקום מפזר אבקת קסם על שני המקומות המופלאים האלה.

אוזריה:

א-ה מ-12:00 עד הלקוח האחרון

המטבח סגור בין 17:30 ל-18:00

נקסט דור

ב-ה מ-19:00 עד הלקוח האחרון

ביום שישי מ-12:00 עד הלקוח האחרון

שני המקומות סגורים בשבת

רחוב מטלון 44 תל אביב

טלפון: 03-5330899

פורסם בתאריך: 23/11/2019

אהבתם את הכתבה? לחצו כאן לשיתוף ברשתות החברתיות!

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תוחלת החיים אמנם ממשיכה לעלות, אך הדיון המרכזי בתחום ה־longevity מתמקד באיכות השנים הנוספות – לא רק באורכן. מחקרים עדכניים...
את הדרך לחיים טובים יותר תנועה שמשנה את החיים. ריקוד הוא הרבה יותר מתנועה – הוא מפעיל את הגוף, מחזק...
רשת דיור מוגן עד 120 משיקה בבית בת"א את מרכז ה- Longevity הראשון מסוגו בישראל, ומביאה בשורה חדשה לבני הגיל...
מה הקשר בין פיזיותרפיה ושיפור איכות השינה, מה הקשר בין חיזוק השרירים ושיפור תפקוד מטבולי? • כל מה שרציתם לדעת...
החשיבות של קשרים חברתיים בגילאים המבוגרים היא קריטית לאיכות החיים ולאריכות ימים. שהייה בבית דיור מוגן איכותי ושוקק חיי חברה...
No matter when you start, physical activity will always be effective in improving your physical abilities, boosting self-confidence, and elevating...
Powered by Elektro

צרו קשר
וקבלו פרטים נוספים