משקה רימונצ'לו

חומרים ל-4 כוסות:

4 רימונים

16 קוביות קרח

1 כף דבש

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את הקרח עם דבש, ג'ינג'ר ומיץ לימון. סוחטים את הרימונים במסחטת הדרים (מסחטה ידנית פשוטה, או מסחטה עם ידית) ומערבבים עם תערובת הקרח. מוזגים לכוס ומפזרים למעלה גרגירי רימון.

משקה רימונצ'לו

כדאי לדעת:

במסורת היהודית מסמל הרימון ברכה, שפע, יופי

וחוכמה, וכנראה שלא סתם. בין סגולותיו וערכיו התזונתיים תוכלו למצוא נוגדי חמצון, ברזל, ויטמינים ומינרלים רבים. צבעו האדום העז מציב אותו בראש רשימת מחזקי הדם, והוא מצוין כתוספת לסלטים, כמיץ וכמובן בטעמו הטבעי.

רימונים

הרימון נחשב לפרי שלו חיי מדף ארוכים, אפשר

לשמור אותו למעלה מחודש ללא קירור. שיאו של

הרימון בעונת הסתיו, אז אני נוהגת לרכוש כמות גדולה של רימונים כדי לסוחט מהם כמות מרשימה של

מיץ. אפשר לשמור את מיץ הרימונים במקרר למשך

חצי שנה. חיי מדף ארוכים, כבר אמרנו?