חייגו: 6120*

קרפ עם פירות מקורמלים

חומרים (15-16 קרפים):
3 תפוחי עץ מקולפים
וחתוכים לקוביות גדולות או
ל 10- פלחים
3 אגסים מקולפים וחתוכים
4 שזיפים ללא חרצנים –3
חתוכים לחתיכות גדולות ו/או
משמשים ו/או דובדבנים ללא
חרצנים
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כוס ליקר (לפי הטעם)

אופן ההכנה:
להמס במחבת את הסוכר עם כוס מים ולהשחים קלות.
להוסיף את הפירות ותוך כדי בחישה מתמדת לרכך אותם. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים.
לאחר שהפירות מכוסים בשכבת קרמל נוזלי, להוסיף את הליקר.
לקפל את הקרפים למשולשים. להניח את הקרפים המקופלים במגש הגשה חסין אש
בשורה או במעגל. לצקת את הפירות המקורמלים על הקרפים. לחמם קלות לפני ההגשה.
אפשר ונאה להגיש את הקינוח עם קצפת מתוקה ולקשט בשבבי שקדים מושחמים.

לייעוץ ראשוני ופרטים