חייגו: 6120*

קרפ במילוי פטריות

חומרים (16-18 קרפים):
500 גרם פטריות חתוכות
לקוביות קטנות (שמפיניון או תערובת של פטריות המתאימות למתכון)
100 גרם חמאה (או 4 כפות שמן קנולה/זית)
4 כפות קמח רגיל
1 כוס חלב 1/2
1 כף מלח
פלפל שחור
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 מכל שמנת חמוצה

אופן ההכנה
להמס את החמאה. להוסיף את הפטריות, להמליח ולהשחים תוך כדי בחישה.
כשהנוזלים מתאדים, להוסיף את הקמח ולבחוש. להוסיף את החלב עד שמתקבל מרקם קרמי עם חתיכות פטריות. להוסיף פלפל ופטרוזיליה.

הרכבה
למרוח שכבה אחידה מקרם הפטריות על הקרפ.
לגלגל את הקרפ ולהניח על מגש הגשה חסין אש. אם צריך, אפשר להניח את גלילי הקרפ
זה על זה בשתי שכבות.
למרוח על הקרפים העליונים את השמנת ולפזר גבינה צהובה מגוררת.
לפני ההגשה להכניס את המגש לתנור שחומם ל 200- מעלות.
כשהגבינה מותכת ומושחמת להגיש חם היישר מהתנור.

לייעוץ ראשוני ופרטים