חייגו: 6120*

קינוח ערמונים

אגנס קרטס – דיירת, הבית בתל אביב
הונגרית מוערכת מאוד“ = ”מנה אחרונה אוסטרו

חומרים (8 מנות):
1 ק”ג ערמונים מקולפים
ומבושלים (אפשר לקנות מוכן)
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה
3 כפות קקאו
2 כפות רום או תמצית וניל
1 מכל שמנת מתוקה להקצפה
שבבי שקדים מסוכרים
ומושחמים / דובדבנים
מסוכרים / סירופ שוקולד

אופן ההכנה:
לחמם קלות בתנור או במיקרוגל את הערמונים עם החמאה.
לרסק במערבל מזון את הערמונים המחוממים.
להוסיף קקאו, רום וחצי מכמות הסוכר. להוסיף שתי כפות שמנת מתוקה.
לערבב את כל החומרים יחד כשתי דקות עד לקבלת מרקם מעט אוורירי.
להעביר את המחית דרך מסננת בעלת חורים גדולים. לסנן אל קערת הגשה או ישירות אל כוסיות הגשה (המחית מקבלת צורת ספגטי).
להקציף את יתרת השמנת עם המחצית השנייה של אבקת הסוכר.
להוסיף את הקצפת מעל מחית הערמונים או להזליף בצורה מקושטת בעזרת שקית הזלפה.
לקשט בשבבי שקדים או בדובדבנים או בסירופ שוקולד.
להגיש קר.

לייעוץ ראשוני ופרטים