חייגו: 6120*

פשטידת אטריות מתוקה

רחל כנעני – דיירת, הבית בראשון לציון.

”בחרתי במתכון זה כי פעם הייתי עם משפחתי במסעדה בתל אביב, אכלנו פשטידה דומה והטעם היה פנטסטי. המתכון קל להכנה, המאכל קליל ויש בו קצת ניחוח יידישאי.“

חומרים:
1 חבילת אטריות בגודל בינוני (400 גרם)
4 תפוחים מסוג סמית
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
חופן אוכמניות
חופן צימוקים
3 ביצים
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה
מעט קינמון

אופן ההכנה:
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן.
לאחר הבישול לסנן בלבד, לא לשטוף במים.
לרסק בקערה את התפוחים ולהוסיף אגוזים, אוכמניות וצימוקים.
להוסיף ביצים, סוכר, חמאה ולבסוף קינמון.
לערבב את כל החומרים.
לאפות בתבנית משומנת כ 45- דקות בחום של 200 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.
בתיאבון.

לייעוץ ראשוני ופרטים