חייגו: 6120*

עוגת שוקולד קרמל

העוגה מורכבת משלוש שכבות: הראשונה והשלישית מבצק פריך והאמצעית משוקולד.

בצק – חומרים:
20X30 תבנית בגודל
3 כוסות קמח רגיל
200 גרם חמאה
2 כפות סוכר
3 חלמונים

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים למעבד מזון ולהפעיל בפולסים עד שהתערובת מגיעה למצב פירורי.
לשמור שליש מהפירורים במקרר.
ללוש מעט ביד וליצור בצק משאר הכמות.
לשטח את הבצק על נייר אפייה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ 15- דקות או עד שמזהיב.

מילוי – חומרים:
1 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
1 כפיות קורנפלור 1/2
3 כוסות סירופ קרמל (אפשר לקנות מוכן)
300 גרם שוקולד מריר
מפורק לקוביות
30 גרם חמאה

אופן ההכנה:
לשפוך לסיר את החלב, הסוכר והקורנפלור ולערבב היטב מעל להבה נמוכה עד שמתחיל להסמיך.להוסיף את סירופ הקרמל, השוקולד והחמאה ולהמשיך לבשל תוך כדי בחישה עד שנהיה כמו פודינג.
לשפוך על הבצק האפוי.
לצפות עם פרורי הבצק שנשמרו במקרר.
לאפות כ 25- דקות.
לשמור בקירור.

לייעוץ ראשוני ופרטים