חייגו: 6120*

עוגת מוס קפוצ‘ינו

צביה קוט – אחות, הבית בתל אביב.
העוגה מורכבת משלוש שכבות: הראשונה והשלישית מבצק פריך והאמצעית משוקולד.

בסיס – חומרים:
תבנית בקוטר 26 ס”מ
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
להמיס במיקרו את השוקולד עם החלב. להקציף חלבונים ולהוסיף את הסוכר.
להוסיף את החלמונים אל השוקולד המומס.
להוסיף את החלבונים המוקצפים אל השוקולד בתנועות עטיפה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ 20- דקות.
לבדוק בעזרת קיסם ולהניח לקירור לפחות 15 דקות.

קרם – חומרים:
2 מכלי שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סירופ מייפל
2 כפיות תמצית וניל
2 כפיות קפה נמס
1 כוס חלב
1 חבילת בישקוטים
1 כוס קפה (מוכן לשתייה)

אופן ההכנה:
להקציף יחד: שמנת, אינסטנט פודינג, חלב, מייפל, תמצית וניל וקפה.
להקציף עד לקבלת קצף חזק. למרוח מחצית מהקרם על העוגה המצוננת.
לטבול את הבישקוטים בקפה ולסדר אותם על שכבת הקרם.
למרוח מעל את המחצית השנייה של הקרם.
אפשר לקשט את העוגה בפירורי שוקולד מקופל.
יש לקרר 24 שעות לפני ההגשה.

לייעוץ ראשוני ופרטים