חייגו: 6120*

עוגת דבש (בתבנית עגולה)

חוו’לה תירוש, הבית בת”א.

חומרים:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר חום (דמררה)
1/2 כוס סוכר רגיל
1/2 כוס דבש
כוס וחצי מיץ תפוזים
1 שמן
1 כפית שטוחה קינמון
שתיים וחצי כוסות קמח+שקית אבקת אפיה (או שתיים וחצי כוסות קמח תופח).

אופן ההכנה:
1 . להקציף במיקסר את הביצים+הסוכרים, במהירות גבוהה במשך שתי דקות. להמשיך ולהוסיף את הדבש עד שהתערובת נעשית סמיכה וקרמית.
2. להנמיך את המהירות ולהוסיף באטיות את השמן.
3 . להוסיף את הקמח ואבקת אפייה ואת הקינמון, עד שתיווצר בלילה אחידה ללא גושים.
4 . לאפות בתנור שחומם מראש במשך 45-40 דקות בחום בינוני ) 180-170 מעלות( או לפי התנור.
5 . לצנן ולפזר אבקת סוכר.

לייעוץ ראשוני ופרטים