חייגו: 6120*

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

צביה קוט – אחות, הבית בת"א.


בסיס – חומרים:
תבנית בקוטר 22 ס”מ
220 גרם ביסקוויטים חומים
100 גרם חמאה
500 גר’ גבינה לבנה 9%
2 ביצים
120 גרם שמנת מתוקה (1/2 כוס + 2 כפות)
120 גרם סוכר (3/4 כוס)
150 גרם שוקולד לבן

זיגוג – חומרים:
2 מכלים של שמנת חמוצה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה – בסיס:
לרסק היטב את הביסקוויטים, להוסיף חמאה מומסת ולערבב היטב.
לשטוח בתבנית ולהדק היטב. רצוי להקפיא לכמה שעות.
לערבב בקערת מיקסר את הגבינה עם הביצים והסוכר – להשתמש ב-וו גיטרה.
להמיס את השוקולד עם השמנת, להוסיף לתערובת הגבינה ולערבב.
לשפוך הכול מעל הביסקוויטים.
לאפות בחום של 140 מעלות במשך 40 דקות.
לשמור בקירור (העוגה מעט רוטטת, אולם מתייצבת בקירור).

אופן ההכנה – זיגוג:
כשהעוגה קרה לערבב היטב את השמנת עם הסוכר עד שהסוכר נמס.
לשפוך על העוגה ולהחזיר למקרר להתייצבות.
הבית בתל אביב

לייעוץ ראשוני ופרטים