חייגו: 6120*

עוגיות שקדים ושוקולד

שולה כהן – דיירת, הבית בראשון לציון.

”העוגיות טעימות מאוד וטעמן מזכיר לי את ילדותי. המתכון קל ונוח להכנה.“

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שקדים
מנג’טים

אופן ההכנה:
לקלות את השקדים בתנור בחום גבוה ) 250 מעלות( ולהפוך אותם מפעם לפעם עד שישחימו.
לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות ולהמיס אותו.
להוציא את השקדים מהתנור אל קערה ולשפוך עליהם את השוקולד המומס.
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. למלא את המנג’טים בתערובת בעזרת כפית קטנה.
לסדר על מגש ולהכניס למקרר עד להתקשות. בתיאבון.

לייעוץ ראשוני ופרטים