חייגו: 6120*

עוגיות איסלרים

מרים רביב – דיירת, הבית בהוד השרון.

”מתכון זה, מקורו במשפחתו של בעלי ז“ל, שמוצאה אוסטרי דורות. אלה עוגיות שנאפות רק לימי הולדת. בשל איכותן ובתור קוריוז היינו ממספרים אותן כדי לבדוק מי אכל אותן, ומתי.“

חומרים:
150 גרם חמאה
150 גרם אגוזי לוז
קלויים וטחונים
100 גרם קמח
50 גרם סוכר
ריבת תות שדה
מעורבבת עם מיץ לימון
זיגוג שוקולד לקישוט

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים וללוש לבצק.
לרדד את הבצק לעלה ולקרוץ לעיגולים.
20 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.
לאפות 15למרוח ריבה על עיגול ולהניח מעליו עיגול נוסף.
לקשט בזיגוג שוקולד (שוקולד מריר מומס עם חמאה וכף ליקר).

לייעוץ ראשוני ופרטים