חייגו: 6120*

סלט ירוק (תרד, מנגולד/סלק ירוק)

אסתר אמוזיג, הבית בהוד השרון.

חומרים:
עלי מנגול/ עלי סלק ירוק
עלי תרד
שום כתוש
כמון
פפריקה
מלח
לימון/חומץ
שמן

אופן ההכנה:
1 . שוטפים את העלים, קוצצים ומבשלים אותם במי מלח רותחים עד שמתרככים.
2 . מטגנים שום כתוש בשמן, כשמזהיב מוסיפים את העלים המסוננים.
3 . מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומטגנים קלות.
4 . בסוף הבישול מוסיפים כף חומץ או לימון סחוט.
להגיש קר.

לייעוץ ראשוני ופרטים