חייגו: 6120*

בשר טרי על הגריל

קילו וחצי נתח פילה טרי נקי.
מערבבים יחד כמות נדיבה של שמן זית, מעט סויה ומי שאוהב – גם דבש. משרים את הנתח בתוך הנוזלים ומניחים במקרר למשך לילה שלם.
מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס.
צולים ומגלגלים את הנתח על הגריל כ 25- דקות (עד להשחמה).
מכיוון שהנתח נראה קצת כמו נקניק, האזורים בצדדים נצלים בדרגת צלייה ‘עשוי’ והאזורים העבים – בדרגת צלייה (medium well) .)rare) ’ ואפילו ‘נא (medium rare) ’ ‘נא למחצה פורסים לפרוסות ומגישים – דרגות הצלייה השונות מאפשרות לאכול יחד, בחברותא, כאשר כל אחד בוחר את החלק האהוב עליו בהתאם למידת צלייתו.
מומלץ בצירוף כוס יין אדום. לחיים ובתיאבון, שלכם אבי.

לייעוץ ראשוני ופרטים