חייגו: 6120*

לזניה על בסיס קרפ

חומרים (10-12 קרפים):
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
כוס שמן קנולה ½
10 שיני שום מעוכות –8
2 כוסות רסק עגבניות
לתיבול: מלח, פלפל שחור,
אורגנו קצוץ, עלי בזיליקום
קצוצים
גבינה מגוררת (לפי בחירה)

אופן ההכנה:
להשחים את הבצל במחבת. להוסיף את הבשר ואת השום.
להמליח תוך כדי בחישה ולהשחים את הבשר. להוסיף מחצית מהרסק ולתבל. לשמור מעט מהתבלינים עבור השכבה העליונה של הקרפ. להניח את הקרפ במגש חסין אש ולצקת עליו שכבת בשר. לכסות בקרפ נוסף ולחזור על הפעולה עד גמר הקרפים.
לשים לב שהשכבה העליונה תהיה קרפ ועליו לצקת רוטב עגבנית מתובל במלח, באורגנו ובבזיליקום. לפזר את הגבינה המגוררת באופן אחיד.
לפני ההגשה לשים את התבשיל בתנור מחומם ל 200- מעלות.
כשהגבינה מותכת ומושחמת להגיש חם הישר מהתנור.

לייעוץ ראשוני ופרטים