חייגו: 6120*

’העוגיות של חנה‘

רחל ארם – דיירת, הבית בראשון לציון.

”כשברוך ואני התגוררנו בדירת חדר הגיעה חברתי חנה והביאה עמה עוגיות שטעמן היה ערב לחך וגרם לנו עונג רב. לקחתי ממנה את המתכון והתחלתי לנסות בעצמי. מאז הן נקראות העוגיות של חנה.“

חומרים:
6 כפות קמח תופח (או קמח מלא)
3 כפות סוכר חום
2 ביצים
100 גרם אגוזי מלך
150 גרם שוקולד צ’יפס
150 גרם צימוקים (אפשר להוסיף גם חמוציות)

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים.
לצקת את התערובת לתבנית מלבנית.
לאפות כ 30- דקות בחום של 180 מעלות.
לקרר ולפרוס לפרוסות דקות.

לייעוץ ראשוני ופרטים