חייגו: 6120*

בומב מוס חלווה

רויטל מדינה – מנהלת שירותי בריאות, הבית בתל אביב.

בסיס – חומרים:
תבנית לבומב בקוטר 26 ס”מ או קערה עגולה חלקה בקוטר (דומה)
150 גרם קורנפלקס
80 גרם שוקולד לבן
100 גרם אבקת נוגט
25 גרם חמאה

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד והחמאה יחד.
להוסיף קורנפלקס ואבקת נוגט, לערבב היטב ולהקפיא כ 30- דקות.

מוס – חומרים:
500 מ”ל שמנת מתוקה
מוקצפת
175 גרם חלווה מפוררת היטב
120 גרם שוקולד לבן
80 מ”ל חלב
2 עלי ג’לטין

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד והחלב יחד.
להשרות את עלי הג’לטין במים ולהוסיף. להוסיף את החלווה.
לערבב היטב עם הקצפת. לצקת את המוס אל תוך התבנית ומעל להניח את הבסיס.
להקפיא למשך הלילה.
למחרת להפוך את התבנית על צלחת הגשה) הבסיס יהיה בתחתית ומעליו המוס).

ציפוי – חומרים:
250 גרם שוקולד מריר
80 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה:
להמיס יחד שוקולד וחמאת קקאו ולצקת על הבומב (אפשר להכניס לקירור נוסף כדי שהשוקולד יתייצב). אפשר לקשט במעט שערות חלווה.

לייעוץ ראשוני ופרטים