חייגו: 6120*

אלפחורס

ליליאנה סיביסי – מזכירת מחלקת אחזקה, הבית בראשון לציון.

”בחרתי בעוגיות אלפחורס משתי סיבות. הראשונה, בגלל שהן טעימות ביותר, והשנייה כי הן מעלות בי זיכרונות על ארגנטינה, הארץ שנולדתי וחייתי בה עד שעליתי ארצה.“

חומרים:
200 גרם חמאה
150 גרם סוכר
1 כף קוניאק (לא חובה)
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח רגיל
1/2 כפית סודה לשתיה
2 כפיות אבקת אפיה (שקית)
1 כפית תמצית וניל
3 חלמונים

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל החומרים היבשים.
בקערה אחרת או במיקסר לערבב יחד חמאה, סוכר, חלמונים ותמצית וניל.
להוסיף את החומרים היבשים וללוש.
לרדד את הבצק ולחתוך לעיגולים.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה קלה.
לקרר ולמרוח ריבת חלב בין שתי העוגיות.
לגלגל מסביב בקוקוס טחון.
בהנאה ובתיאבון

לייעוץ ראשוני ופרטים